Tävling 1 HT 2016 tävlingsvillkor

tavling-1-ht-2016-3MiniBladet

För att fira Minibladets nya samarbeten börjar vi med en starttävling där ni får lära känna MiniBladets olika delar. Läs gärna denna text tillsammans med en vuxen.

Tävling – Vem är den hemliga gästen?

Minibladets starttävlingen sker i tre delar, en deltävling per vecka. Under varje deltävling får ni fram en ledtråd. Ledtrådarna ska hjälpa er att i tävlingens sista del kunna avslöja vem den hemliga gästen är. Denna sista vecka ska ni även svara på en utslagsfråga.

För att få fram ledtrådarna får man i uppgift att bilda ett ord. Orden är sedan ledtrådar till vem den hemliga gästen är, vilket ni ska kunna avslöja i tävlingens tredje och sista del.

Skriv gärna ner den nya ledtråden varje vecka för att lättare kunna klura och ha koll på de olika ledtrådarna under tävlingstiden.  Skriv antingen orden på ett papper, eller skriv ut detta tävlingsblad och samla orden.

Utslagsfråga

Skriv ett eller flera tips till MiniBladets redaktion hur MiniBladet kan bli bättre.

Pris

1000 kronor till vinnaren, samt ett MiniBlad signerat av den hemlige gästen.

Tävlingstider

Tävlingsdel 1: Den 24  – 30 september 2016

Tävlingsdel 2  + Utslagsfrågan presenteras: Den 1 – 7 oktober 2016

Tävlingsdel 3 med utslagsfråga: Den 8 – 14 oktober 2016

Vinstbesked

27 oktober

Tävlingsvillkor

Via deltävling 1-3 får man fram ledtrådar om vem den hemliga gästen är. För att vinna måste man klura ut vem den hemliga gästen är och enligt instruktioner skriva in personens förnamn i tävlingens tredje del. Man måste också skicka in svaret på utslagsfrågan.

Det mest intressanta svaret i utslagsfrågan utses till vinnare av en jury som består av representanter från MiniBladets redaktion. Juryns beslut går inte att överklaga.

Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans!