Tara på Titanic av Nikki Shannon Smith

Tara på Titanic. Foto: Hegas.

Hjalmar Olsson har läst boken Tara på Titanic.

Jag kan faktiskt tipsa om Tara på Titanic. Författaren på boken heter Nikki Shannon Smith.

Boken handlar om en tjej som heter Tara. Hon gick på Titanic när hon var i andra klass och hon blir vän med en tjej i tredje klass. När fartyget sjunker så är Tara uppe på Titanic, men hennes vän är inne i Titanic. Då ska Tara riskera sitt liv för att rädda henne. Bara så att du eller ni vet så heter Taras vän Paulina.


Jag tycker att boken är jättebra. Tara på Titanic är den bästa boken jag har läst i hela mitt liv, för den är bara perfekt. För den handlar om Titanic och det är mitt favoritfartyg.


Omslaget ser lite konstigt ut, men den är bra så snälla för min skull, läs boken.

Text av Hjalmar Olsson