Veckans boktips: Spökräddarna – Det gosiga spöket av Petrus Dahlin och Sofia Falkenhem

Boktips: Spökräddarna - det gosiga spöket

Syskonen Sam och Sara är spökräddare och använder sig av alldeles speciella apparater, när de undersöker mystiska händelser. Apparaterna har de ärvt av sin farmor och farfar som var spökforskare. I den här tredje delen av serien om Spökräddarna vill syskonen hjälpa den gamle farbrorn Preben, som tror att hans döda fru kommit på besök och kramat om honom när han sov. Men är det verkligen Prebens fru som kommit på besök, eller är det någon annan som vill ha sällskap om natten?

Det här är en varm och hjärtlig men samtidigt spännande berättelse, där barnen hjälper både de levande och de döda. Passar dig från 7 år.


Boktips av Therèse Palmgren Lindängenbiblioteket.