Veckans boktips: Vår otroliga historia – en resa tillbaka i tiden

Boktips: Vår otroliga historia

Alla historieintresserade se hit! Här är boken för er. Är du nyfiken på att resa tillbaka i tiden och samtidigt upptäcka vår historia? Genom otroligt fina och detaljerade 3D bilder upplever du spännande och betydelsefulla händelser och platser från förr. Du lär känna ismannen Ötzi och piratskeppen med dess gömda skatter. Du får utforska gamla civilisationer som Persepolis, en storslagen forntida stad i persiska riket. Och du får veta mer om livet på en boplats från stenåldern. Jägare som jagade mammutar levde här för 30.000 år sedan i runda hyddor. Eller kanske vill du veta mer om fartyget Titanic och hur krocken med isberget gick till? Läs och njut!


Boktips av Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek