Veckans boktips: Vem där? Av Evan Jacobs

Boktips: Vem där?

Läs om du vågar! Förbered dig på en kuslig historia med inslag av mysterier och tidsresor. Edvin Legend var en magiker som levde i början av 1900-talet. Han reste runt hela världen och hans stora intresse var gamla saker. Dessa köpte han och samlade på sig. Edvin flyttade till slut till Dödenbro och öppnade
Skattgömmans antikaffär. I dag äger Einar med familj antikaffären som fortfarande är välbesökt.

Tilde, Einars dotter, och hennes vän Robin har fått i uppdrag att städa i källaren på Skattgömman. Plötsligt hör de en telefon ringa. Till slut hittar de den gamla telefonen och upptäcker att sladden inte är inkopplad. Robin lyfter luren och en mansröst säger ”Hej älskling! Jag är tillbaka!” Panik utbryter och nu börjar rysligheterna.


Det här är tredje fristående boken i serien om Skattgömmans förbannelsen.

Boktips av Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket.