Veckans boktips: Katten som kom in från kylan

boktips: Katten som kom in från kylan

Katten som kom in från kylan av Anja Gatu och Anna Nilsson.

Katten Samira Karlsson är nyinflyttad på Rosengård i Malmö. Där bor en massa andra djur och Samira och katten Pälsa är bästa vänner sedan dag ett. De är med i det hemliga spionnätverket Kattspionerna på Rosengård som leds av chefen Kattis. En dag berättar hunden Atlas att några kråkor har setts festa på en av gårdarna och det var väldigt mycket blod på marken. Det verkar som att någon skaffat döda djur till kråkorna. Är djuren i Rosengård i fara? Ett fall för Kattspionerna och vem kan en egentligen lita på?


Det här är tredje delen om Kattspionerna på Rosengård. Läs även de andra två böckerna, mycket kluriga och spännande. Passar bra att läsa tillsammans.


Boktips av Karin Kronström, Rosengårdsbiblioteket