Spökhistoria: Försvinnandet

Spökhistoria: Försvinnandet

En dag var jag hemma hos min mormor där jag kollade på nyheterna. Någon sa att många barn hade försvunnit på vägen hem från skolan. På måndagen när jag gick till skolan var jag lite nervös efter det jag hade sett på nyheterna. När jag kom till skolan var det många som pratade om nyheterna. Vi började att läsa på morgonen som vanligt när jag kom in. På måndagar slutar vi klockan 14:30 och det är en långtråkig dag. När Jag gick hem från skolan på väg till mormor gick jag förbi stora skogen. Då hörde jag ett högt skrik:

AHAHAHAHAHHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Jag sprang så fort jag kunde till mormor. Jag såg på mig själv i spegeln. Mitt långa blonda hår var rufsigt från springandet, men jag tänkte på skriket från skogen. Sen berättade jag för mormor vad jag hade hört från skogen, men hon trodde att det var några barn som lekte fasansfullt. Nästa dag när jag kom till skolan hade vi en vikarie som var lite äldre. Hon sa att vår lärare var jättesjuk och att hon var på sjukhuset. 

Sen så var det upprop, lärarinnan sa mitt namn. Britt-Marie. Sen sa lärarinnan: Nu jobbar vi med svenska. Adam som sitter bredvid mig är jätterik. Hans pappa har en Porsche 918 Spyder.
Adam sa till mig: Vad glor du på?

Jag sa: Inget.

Han var så fett elak mot mig bara för att hans pappa har pengar. Lärarinnan såg skumt på mig, jag tittade bort från hennes blick.

Efter skolan gick jag hem och lärarinnan gick samma väg som jag, hon hade något i fickan, det såg ut som en kniv. Som tur var gick en farbror bakom mig.

När jag kom hem var jag rädd att lärarinnan som egentligen heter Bea Bengtson följde efter mig. Nästa dag så tittade Bea på mig hela tiden. Efter skolan gick jag hem 16:00 för att jag hade After School. Jag kände att en skugga följde efter mig, men jag kunde inte se så mycket för att det började mörkna och regna. Jag hörde stora steg. Jag började gå fortare och fortare tills jag sprang. Jag sprang till den stora skogen och när jag kom in en bit såg jag Bea med blod runt munnen och en kniv i handen. Hon stirrade på mig hungrigt och jag vaknade upp från min dröm och såg blod på golvet. 

Skriven av Gaela 5b Stodeneskolan i Karlstad.