Witch boy av Molly Knox Ostertag

Boken Witch boy av författaren Molly Knox Ostertag. Foto: Hegas.

Bokens titel: Witch boy
Författare: Molly Knox Ostertag  
Utgiven: 2017
Förlag: Hegas

Maya och Alba tipsar om boken Witch boy.

Boken som jag har läst heter Witch boy. Författaren heter Molly Ostertag.

Witch boy är en spännande bok som handlar om en kille som vill lära sig magi. Han får inte det eftersom att bara tjejerna får lära sig det och killarna måste lära sig att byta form. Pojken som vill lära sig magi heter Aster. Aster får en vän som heter Charlie och hon får reda på att han är magisk.

Jag tyckte att boken var superbra för att pojken fick ju inte göra det han ville. Han ville ju lära sig magi. Det var det bästa i hela boken.

Jag ger boken betyget 5 av 5.

Text av Maya Freed

_____

Witch boy handlar om en pojke som vill ha magi men det får han inte, det är bara flickorna som får. Pojken heter Aster. Det finns två flickor som är hans kompisar, en är vanlig och en är inte vanlig. Den som är vanlig heter Charlie och den som inte är vanlig heter Ariel. Hon är en mörk häxa.

Jag tycker om boken för att den är spännande. Något roligt med boken var att Asters pappa körde in i ett magiskt träd, Ariel och Charlie skrek och det var jätterolitgt. Men boken är också lite läskig, det kommer till exempel en läskig drake.

Jag ger boken 5 av 5 i betyg.

Text av Alba